Kleinwier B.V.
  Onze vestigingen

Kleinwier B.V.

Fruiteniersstraat 6 3334 KA ZWIJNDRECHT (078) 610 61 16

Subaru Garantie

Garantie

Subaru staat wereldwijd bekend als leverancier van extreem betrouwbare auto's. Terecht, zo bewijzen ook de talloze onderzoeken en pechstatistieken die er in diverse landen gehouden worden. Toch is elke nieuwe Subaru die wordt afgeleverd bij, en onderhouden door een Subaru 6 Sterren Dealer® of een Subaru Erkend Service Punt vergezeld van ronduit uitstekende garantievormen.

Een overzicht van de verschillende garantievormen:

Algemene garantie

Voor alle nieuw afgeleverde Subaru automobielen (vanaf modeljaar 2021) geldt een garantietermijn van 36 maanden (3 jaar), gerekend vanaf de dag dat het voertuig in bedrijf gesteld wordt, aan de eerste eigenaar wordt geleverd of wordt geregistreerd (wat het eerst van toepassing is) met een maximum van 100.000 kilometer. Als importeur voegt Subaru Nederland hier zelfs standaard nog 24 maanden (2 jaar) gelijke dekking aan toe. Hierdoor geniet u op een nieuwe Subaru meteen van 60 maanden (5 jaar) garantie of een maximum van 160.000 kilometer.Van deze garantie zijn onder meer uitgesloten: banden, ruitenwisserbladen en andere specifieke, aan slijtage onderhevige onderdelen*.

Oppervlaktecorrosie- en lakgarantie

Er geldt een garantietermijn van 3 jaar op oppervlakteroest en lakdefecten indien dit/deze het gevolg is/zijn van materiaal- en/of fabrieksfouten. Voor deze garantie geldt géén kilometerbeperking.

Carrosseriegarantie

De carrosserie is 12 jaar gegarandeerd tegen doorroesten van binnenuit als dit te wijten is aan materiaal- en/of fabrieksfouten. Ook hier geldt geen kilometerbeperking. Onder 'carrosserie' vallen in dit kader alle originele Subaru-plaatwerkdelen zoals de motorkap, de deuren, de achterklep, de bodemplaat en kokerbalken, maar niet de delen die aan de carrosserie bevestigd zijn zoals lijsten, bumpers en scharnieren.

Originele onderdelen / accessoires

Een garantie op originele Subaru-onderdelen en -accessoires tegen materiaal- of fabricagegebreken gedurende 24 maanden . De garantie gaat in vanaf het moment van aankoop. Voorwaarde is dat de betreffende originele onderdelen en accessoires zijn gemonteerd en/of geleverd door een officieel erkende Subaru 6 Sterren Dealer® of een Subaru Erkend Service Punt.

*De Subaru 6 Sterren Dealer® of het Subaru Erkend Service Punt kan u uitgebreide informatie verstrekken over de garantievoorwaarden. De volledige garantievoorwaarden staan vermeld in het bij elke nieuwe Subaru meegeleverde Garantie- en Serviceboekje.