Kleinwier B.V.

Forester e-BOXER

  • vanaf

    € 46.995

     

  • verbruik

    6,7 l/100 km**

    **Gecombineerd

Nu in de showroom: De Subaru Forester e-BOXER

Subaru Forester e-BOXER

Vele maanden zijn de Subaru-dealers en hun klanten in afwachting geweest van de nieuwe Subaru Forester met hybridetechniek. En nu is hij er!

Tijd dus voor de Forester met hybridetechniek. Hij is zuiniger en veiliger dan ooit. Om met dat eerste te beginnen: dankzij een compact accupakket (maar liefst 8 jaar garantie) dat door de benzinemotor wordt opgeladen, heeft de e-BOXER een tot 11% lager verbruik dan de auto die hij opvolgt. De nieuwe Forester kan zelfs volledig elektrisch rijden, bijvoorbeeld in een woonwijk of in de stad. En dat zonder dat de bestuurder met een laadkabel hoeft te slepen, de accu wordt door de motor opgeladen.

De nieuwe Forester is naast zuinig ook uitermate veilig. De inmiddels bekende voorzieningen als permanente vierwielaandrijving en EyeSight zijn standaard, hetgeen ook geldt voor een automatische transmissie en tal van veiligheidssystemen. Zo houdt Driver Monitoring System de bestuurder in de gaten om te waarschuwen als deze te veel is afgeleid of in slaap dreigt te vallen. En Rear Seat Reminder geeft een melding als een kind wordt vergeten op de achterbank.

De volledig nieuwe Forester e-BOXER is per direct beschikbaar vanaf € 46.995,-.

Interesse in een proefrit?

Aankomst in de haven

Een nieuwe Subaru heeft er al een hele trip opzitten voordat hij bij de dealer staat. Vanuit de fabriek in Gunma, Japan maakt hij per boot de oversteek naar de Rotterdamse haven, een tocht van van zo'n 45 dagen. Nu is het zover en zijn de eerste Subaru Forester e-BOXER's gearriveerd en komen naar een dealer bij u in de buurt!

U bent van harte welkom in onze showroom: Kom langs of bel gerust voor een uitgebreide proefrit.

Subaru Forester e-BOXER interieur

 

Lees meer:

Gloednieuwe Subaru Forester wint award voor hoogste score in JNCAP-veiligheidstest

Subaru bij RTL Autowereld

Dit is de Subaru Forester e-BOXER

Dit is de Subaru XV e-BOXER

Auto Review Forester e-BOXER

Subaru bevestigt eerste geëlektrificeerde modellen voor de Europese markt